Wilfred de Rijk (2) (Small)

Wilfred de Rijk
Planner Transport

T   0342 406 406
E  w.drijk@vink.nl

 

Zwaar_transport

Geen last te groot of te zwaar

Van brugdelen tot keerwanden en van zware machines en grote voertuigen tot bestratingsmateriaal. Vink verzorgt graag voor u het transport van materialen en objecten die te zwaar (>49 ton) zijn voor reguliere transportvoertuigen. We beschikken hiervoor over een transportvloot met semi-diepladers, uitschuifbare diepladers, euro diepladers en uitschuifbare vlakke trailers en binnenladers.

Grote en gevarieerde vloot voor zwaar transport
Met onze transportcombinaties voor zwaar transport kunnen we lasten tot 100 ton en een lengte van 25 meter transporteren. Een deel van onze voertuigen is uitgerust met een autolaadkraan, waardoor de chauffeurs zelfstandig uw vracht kunnen laden en lossen. Onze planners kijken graag samen met u welk zwaar transportvoertuig bij uw vracht past. Doordat we beschikken over een grote, gevarieerde vloot en reservecapaciteit kunnen we uw transportvraag bijna altijd inpassen in onze transportplanning.

Flexibel in de planning, betrouwbaar in de afspraken. Dat is waarom opdrachtgevers graag samen werken met Vink.

Transportschema en verkeersontheffing
Meestal is voor zwaar transport een ontheffing nodig van de wegbeheerder. Vink voert hiervoor het route-onderzoek uit en vraagt de incidentele ontheffing aan bij de RDW. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Een aantal zwaar transport voertuigen van Vink hebben al langlopende ontheffingen van het RDW. Voor de begeleiding van uw zwaar transport beschikken we over gecertificeerde transportbegeleiders en eigen begeleidingsvoertuigen. U heeft dus één aanspreekpunt voor uw volledige zwaar transport. 

Uw zwaar transport is bij Vink in goede handen:

Meer weten over transport door Vink?

Projectontwikkeling