Wilfred de Rijk (2) (Small)

Wilfred de Rijk
Planner Transport

T   0342 406 406
E  w.drijk@vink.nl

stenentrailer-1

Transport van bestratingsmateriaal

Bestratingsmaterialen transporteren? Vink beschikt over moderne stenentrailers met laadkranen. Daarmee verzorgen we transport van inframaterialen in opdracht van onder meer bestratingsleveranciers, infrabedrijven en bouwaannemers. 

Chauffeurs en planners met bouw- en infra-dna
Goed om te weten: Vink voert zelf ook bouw- en infraprojecten uit. Onze planners en chauffeurs snappen daardoor wat belangrijk voor u is. Afspraken nakomen bijvoorbeeld. En just in time leveren. Zodat u maximale speelruimte houdt op uw depot, maar het werk wel naadloos door kan gaan. Dat maakt ons een gewaardeerde partner voor stenentransport. 

Snel schakelen, flexibel leveren en afspraken nakomen. Dat is typisch Vink

Flexibel en op de gewenste plek en tijd
Last minute transport van bestratingsmaterialen inplannen? Doordat we beschikken over reservecapaciteit en deels voor eigen projecten rijden, kunnen we makkelijk schuiven in onze transportplanning. Ook transport in de vroege ochtend of avond behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Onze chauffeurs lossen zelfstandig de materialen op de gewenste locatie op de bouwplaats. Daar hoeft u zelf geen materiaal of mankracht voor vrij te houden.

Waarom het transport van bestratingsmateriaal bij Vink in goede handen is:

Meer weten over transport van Vink?

Projectontwikkeling