Wilfred de Rijk (2) (Small)

Wilfred de Rijk
Planner Transport

T   0342 406 406
E  w.drijk@vink.nl

 

Van lasten tot 100 ton en 25 meter

Speciaal transport nodig? Vink beschikt over diverse semi-diepladers, uitschuifbare diepladers en euro diepladers. Hiermee kunnen we lasten tot 100 ton en een lengte van 25 meter transporteren. Onze diepladers worden onder meer ingezet voor exceptioneel transport van brugdelen, keerwanden, silo’s en vloeistoftanks en machine(onderdelen). 

Flexibel, betrouwbaar en deskundig
Doordat we beschikken over een grote transportvloot en reservecapaciteit zijn we flexibel in onze transportplanning. Er is vrijwel altijd een mogelijkheid om speciaal transport op het door u gewenste moment te realiseren. Het speciaal transport wordt uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide chauffeurs, die met een autolaadkraan zelfstandig uw vracht laden en lossen. 

Geen omkijken naar vergunningen en begeleidingsvoertuigen; we nemen u al het regelwerk uit handen.”

Transportschema en verkeersontheffing
Voor exceptioneel transport is vaak een ontheffing van de RDW nodig. Vink verzorgt die vergunning voor u, inclusief voorbereidend route-onderzoek. Voor een aantal voertuigen zijn langlopende ontheffingen aanwezig. Ook beschikken we over gecertificeerde transportbegeleiders en begeleidingsvoertuigen om de veiligheid en doorstroming op de weg te waarborgen tijdens uw speciaal transport. De voorbereidingen leggen we vast in een transportschema dat we zorgvuldig met u doorspreken.

Uw speciaal transport is bij Vink in goede handen:

Meer weten over transport bij Vink?

Projectontwikkeling