Marc van de Wetering
Planner Kippertransport

T   0342 406 418
E   m.vdwetering@vink.nl

kippertransport2

Vervoer van grondstoffen
voor bouw en infra

Zand, grond, grind, slib of granulaten vervoeren? Of transport nodig voor puin, schroot of andere afvalstoffen? Vink beschikt over een groot en modern wagenpark (1 tot 90 m3) voor kipper transport en walkingfloor/volumetransport. Een deel van onze kipper vrachtwagens is voorzien van een autolaadkraan en/of kan verlengd worden met een kipper aanhangwagen of semi-dieplader. 

Altijd een kipper of kraankipper beschikbaar
Als opdrachtgever profiteert u bij Vink van optimale flexibiliteit. Er is altijd een kipper of kraankipper beschikbaar voor uw transport. Onze ervaren chauffeurs zorgen dat uw vracht veilig, snel en op tijd op de juiste bestemming wordt afgeleverd. Ook kunnen we de complete logistieke afhandeling van complex of grootschalig grond- of puintransport voor u verzorgen. 

Realtime uw transport volgen? Geen probleem bij Vink!

Centraal in Nederland, afvoer materialen mogelijk
Vink voert het kipper transport uit vanaf twee locaties. Onze transportvestiging bevindt zich in Barneveld, dichtbij onze grondbank en afvalverwerkingsbedrijf. Handig als u nog een bestemming zoekt voor uw grond, puin of andere materialen. Onze transportvestiging in Wageningen bevindt zich aan de Rijnhaven en beschikt over een loswal en op- en overslag voor zand, grind en andere inframaterialen. 

Uw kippertransport in goede handen. Schakel ons in voor:

Marc van de Wetering LR

Marc van de Wetering
Planner Kippertransport

T   0342 406 418
E   m.vdwetering@vink.nl

Bel mij terug

Meer weten over transport van Vink?

Projectontwikkeling