Wilfred de Rijk (2) (Small)

Wilfred de Rijk
Planner Transport

T   0342 406 406
E  w.drijk@vink.nl

Autokraan

Elke locatie wordt bereikbaar

Vink beschikt over trekkers met opleggers en bakwagens met een autolaadkraan. Hiermee kunnen we zware materialen of grote objecten snel op precies de juiste locatie afleveren. Zonder dat u daar omkijken naar heeft, ook als die locatie lastig bereikbaar is of op hoogte ligt. Onze trucks met autolaadkranen worden onder meer ingezet voor transport van bestratingsmaterialen, keerwanden en machineonderdelen. 

Flexibiliteit in transportmogelijkheden
Ons wagenpark omvat semi-diepladers, euro diepladers en vlakke trailers en bakwagens met autolaadkraan. Ze hebben een capaciteit tot 85 tonmeter en een bereik tot 20 meter. De autolaadkranen zijn naar wens uit te rusten met bijvoorbeeld een grote variatie aan hulpstukken. Ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen dat uw vracht veilig en schadevrij gelost en geladen wordt.

Wel zo efficiënt: transport, laden, lossen en hijsen in één.

Jarenlange samenwerking met opdrachtgevers
Kiest u voor Vink? Dan krijgt u een flexibele en betrouwbare transportpartner. Door onze brede transportvloot en reservecapaciteit kunnen we snel en makkelijk schakelen bij nieuwe transportaanvragen. Onze planners denken proactief met u mee en zetten uw belang altijd op de eerste plaats. Mede daardoor blijven veel opdrachtgevers ons decennialang trouw. 

Waarom u voor autolaadkraan transport Vink moet zijn:

Meer weten over transport van Vink?

Projectontwikkeling