vk Ronnie Voskuil_commercieel medewerker afvalverwerking

Ronnie Voskuil
Contactpersoon puinrecycling

T   0342 406 413
E   r.voskuil@vink.nl

puinrecycling

Een tweede leven voor sloopmaterialen

Sloopmaterialen verwerken tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen of halffabrikaten. Daar blinken we bij Vink in uit. We beschikken daarvoor op moderne brekers en verwerkingsinstallaties. Hierdoor kunnen we materialen een zo waardevol mogelijke nieuwe bestemming geven en dragen we bij aan een circulaire bouw- en infrasector.

Op locatie of in onze eigen verwerkingslocatie
Vink heeft een eigen puinrecyclingslocatie in Barneveld. Centraal in Nederland en goed bereikbaar vanaf elk sloopwerk. Met onze mobiele breekinstallaties kunnen we ook op locatie uw puin recyclen en direct scheiden. Vink ontzorgt u daarbij volledig. Van de aanvraag van de sloopvergunning tot de recycling van vrijkomende materialen. En van het puintransport tot de certificering van granulaten.

Puin snel en efficiënt een zo hoogwaardig mogelijke nieuwe bestemming geven. Daar zijn we goed in!

Hoge kwaliteit granulaten, uit voorraad leverbaar
De kracht van Vink? We slopen vaak en veel. Door die ervaring en schaalgrootte kunnen we puinstromen bundelen en zo efficient mogelijk verwerken. Hierdoor kunnen we hoogwaardig betongranulaat en menggranulaat in alle gradaties snel en uit voorraad leveren. Onze granulaten zijn daardoor geliefd bij onder meer betoncentrales, infrabedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren.

Waarom puin laten recyclen bij Vink

          Certificeringen:

vk Ronnie Voskuil_commercieel medewerker afvalverwerking

Ronnie Voskuil
Contactpersoon puinrecycling

T   0342 406 413
E   r.voskuil@vink.nl

Heeft u een vraag over puinrecycling bij Vink?

Projectontwikkeling