Snel extra materiaal nodig?

Snel extra materiaal nodig? Vink beschikt over een grote vloot aan machines en voertuigen die we te huur aanbieden. Naast sloopmaterieel zoals (slooprobots, rupskranen, wielkranen, sloopkranen en hijskranen (tot 600 ton) verhuren wij diverse recyclingmachines zoals puinbrekers, houtshredders en zeven. Specialistische machines worden uiteraard verhuurd met personeel. We verhuren tegen scherpe prijzen aan collega-sloopbedrijven en aannemers. 

Flexibel huren tegen scherpe prijzen

Huren bij Vink levert u maximale flexibiliteit op. Een machine voor een dag nodig of een maand? Het kan allebei. En heeft u ook een ervaren sloopmachinist of operator voor een shredder of puinbreker nodig? Geen probleem. Omdat we beschikken over een eigen transportdienst kunnen we ons sloop- en recyclingmaterieel snel en in heel Nederland afleveren. Als het moet morgen nog!

Ook een operator voor uw slooprobot nodig of voor een mobiele puinbreker? Dan regelen we dat!

Accessoires voor sloopmateriaal
Uiteraard kan Vink u ook accessoires voor sloopmaterieel leveren. Denk bijvoorbeeld aan een sorteergrijper, een metaalschaar, een betonschaar. Maar ook aan een breekhamer, puinbak of een betonfrees. Uiteraard adviseren onze sloopspecialisten u graag over de inzet van de juiste sloopmachines en materialen. 

Waarom machines voor sloopwerk huren bij Vink

Meer weten over machineverhuur?

Projectontwikkeling