Volumecontainers tegen scherpe all-in tarieven

Tijdelijk grote hoeveelheden afval, bijvoorbeeld omdat u aan het verbouwen bent? Dan is een volumecontainer handig. Een bulkcontainer wordt ook wel een afzetcontainer of bulkcontainer genoemd. Bij Vink kunt u zowel open als gesloten volumecontainer huren met een inhoud van 10 tot 40 m3. Snel, eenvoudig en tegen scherpe all-in tarieven.

Wat mag er in onze volumecontainers?
Volumecontainers zijn geschikt voor grote hoeveelheden BSA, groenafval of hout. Tot en met de 10m3 is deze ook geschikt voor het afvoeren van puin. Afvalstromen dienen separaat ingezameld te worden, terwijl de samenstelling van BSA (gemengde stroom) geen asbest(vrij) materiaal, dakafval, grond, banden, matrassen of chemisch afval mag bevatten.

Container vol? Met een online melding of telefoontje regelt u dat uw container snel wordt geleegd of opgehaald.

Welke volumecontainer past bij uw situatie
10 m3: Compact volumecontainer. Past bijna overal!
15 m3: Medium volumecontainer. Handig voor particulieren.
20 m3: Meest gekozen door bedrijven.
30 m3: Lekker veel afvalruimte. Perfect voor kleinere bouwbedrijven.
40 m3: Onze grootste volumecontainer. Ideaal voor grote bouwbedrijven.

Razendsnel uw container opgehaald of geleegd
Honderden particulieren, bedrijven en instellingen in Midden-Nederland laten hun afval afvoeren door Vink. We hebben daarom elke dag meerdere containerwagens op de weg. Onze chauffeurs zijn dus altijd bij u in de buurt. Container vol? Met een online melding of telefoontje regelt u dat uw container binnen een of twee werkdagen wordt geleegd. Uiteraard kunnen we u dan ook voorzien van een lege container. 

Waarom een bulkcontainer afnemen van Vink:

Meer weten over volumecontainers van Vink?

Projectontwikkeling