foto-volgt-snel

Tonny Wernsen
Commercieel medewerkster

T   0342 406 413
E   t.wernsen@vink.nl

 

ondergrondse containers

Semi-ondergrondse containers

Heeft u weinig ruimte om afval op te slaan? Of zoekt u naar een afvaloplossing met een hoogwaardige uitstraling? Dan is een semi-ondergrondse afvalcontainer (1,6 tot 5 m3) met een houten afwerking een aanrader. Hiermee verdwijnt 60% van uw afval onder de grond. Ze worden daarom veel toegepast bij onder meer wooncomplexen, zorginstellingen, recreatieparken, horecabedrijven en overheidsinstellingen.

Wat mag er in onze ondergrondse containers?
Vink levert semi-ondergrondse containers voor restafval, papier en glas. In verband met de recycling van het afval is het niet mogelijk om verschillende afvalstromen te combineren in één semi-ondergrondse container. Ook mag u geen bouwafval, chemisch afval of gevaarlijk afval in een semi-ondergrondse container werpen.

We ontzorgen u volledig bij de aanleg van semi-ondergrondse containers.

Volle containers snel geleegd
Vink leegt tweewekelijks semi-ondergrondse containers in de regio Midden-Nederland. We zijn dus regelmatig bij u in de buurt. Container vol? Met een online melding of telefoontje regelt u dat uw container snel geleegd wordt. Het is uiteraard ook mogelijk om afspraken te maken over een vaste leegfrequentie. 

We ontzorgen u volledig bij de aanleg
Interesse in een semi-ondergrondse container? Vink adviseert u graag over de mogelijkheden. Met slot, pasjessysteem of liever een open container. Met klep of een kantelsysteem. Het kan allemaal. Ook heeft u geen omkijken naar de aanleg. Die verzorgen onze specialisten voor u. Ze werken daarbij het straatwerk rond de container uiteraard weer netjes af. 

Huur een ondergrondse container bij Vink:

foto-volgt-snel

Tonny Wernsen
Commercieel medewerkster

T   0342 406 413
E   t.wernsen@vink.nl

Bel mij terug

Meer weten over semi-ondergrondse containers van Vink?

Projectontwikkeling