6 m3 portaalarmcontainer

Voor bouwafval, puin of grof vuil

Bouwafval, puin of grof vuil afvoeren? Dan is een portaalcontainer handig. Vink levert ze aan onder meer particulieren, klusbedrijven en bouwaannemers. Onze compacte portaalcontainers (vanaf 3 m3) passen op een parkeerplaats of op de stoep. Onze grotere portaalcontainers (tot 9 m3) zijn handig op een bouwplaats. Door de lage opening aan de voorkant kunt u ook eenvoudig grote stukken afval in de container werpen.

Geen omkijken naar je afval tijdens een verbouwing. Met een portaalcontainer van Vink!

Wat mag er in onze portaalcontainers?
Onze portaalcontainers zijn geschikt voor onder meer bouw- en sloopafval, puin, hout, groenafval en isolatiemateriaal. In verband met de recycling mogen niet alle afvalsoorten bij elkaar. In onze portaalcontainers mag u geen asbest, matrassen en dakafval, chemische of gevaarlijke materialen of autobanden afvoeren. 

Uw container snel en makkelijk geleegd
Container vol? Dan is een mailtje, telefoontje of online melding voldoende. Vink komt uw portaalcontainer dan binnen één of twee werkdagen ophalen. Wilt u meteen een nieuwe container. Geen probleem! En wel zo prettig: de prijs van het legen zit bij de huur van de container inbegrepen. Geen financiële verrassingen achteraf dus!

Waarom een portaal container huren bij Vink:

Meer weten over portaalcontainers van Vink?

Projectontwikkeling