foto-volgt-snel

Tonny Wernsen
Commercieel medewerkster

T   0342 406 413
E   t.wernsen@vink.nl

perscontainer or

Handig bij grote afvalstromen

Organiseert u een evenement of festival? Of komen er in uw bedrijf grote hoeveelheden afval vrij? Dan is een perscontainer van Vink ideaal. Daarin wordt het afval samengeperst waardoor uw afval minder ruimte innneemt en de container minder vaak geleegd hoeft te worden. Zo bespaart u op de kosten van uw afvalverwerking. 

Wat mag er in onze perscontainers?
Onze perscontainers zijn geschikt voor onder meer restafval en bedrijfsafval. U kunt de containers ook inzetten voor bijvoorbeeld papier, plastic of karton. Harde materialen zoals bouwafval, metalen en glas mogen niet in de perscontainer. De perscontainer is ook niet geschikt voor onder meer gevaarlijk afval, chemisch afval en puin.

Een perscontainer is interessant vanaf circa 10 m3 afval per week.

Een voorstel op maat, afgestemd op uw bedrijfvoering
Denk je na over een perscontainer? Vink adviseert u graag. We brengen daarvoor samen uw afvalstromen en wensen op het gebied van afvalverwerking in kaart. De leegfrequentie van uw perscontainer stemmen we af op uw bedrijfsvoering. Wilt u bijvoorbeeld dat de perscontainer in de zomer elke twee weken wordt geleegd en in de winter eens in de twee maanden? Dan is dat mogelijk.

Waarom een perscontainer huren bij Vink?

foto-volgt-snel

Tonny Wernsen
Commercieel medewerkster

T   0342 406 413
E   t.wernsen@vink.nl

Bel mij terug

Meer weten over perscontainers van Vink?

Projectontwikkeling