Snel en eenvoudig een afvalcontainer huren voor bouw- en sloopafval, houtafval, groen- en tuinafval of schoon puin in Harderwijk!

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in de gemeente Harderwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De gemeente Harderwijk omvat de volgende kernen: Harderwijk en Hierden en de buurtschappen Duinen, Frankrijk en Tonsel.

Huur een container in Harderwijk. In onze webshop kunt u een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval, container voor puin/stenen, container voor grofvuil, container voor hout, container voor groen(tuinafval) bestellen. Wij denken graag met u mee om zo tot de juiste oplossing te komen. Wij hanteren vaste lage prijzen, u krijgt een persoonlijke service en snelle levering!

Werking van de website: u kiest de gewenste afvalsoort, lees wat er in de container gedeponeerd mag worden en selecteer het juiste formaat container. Vervolgens geeft u aan of u particulier of zakelijk bestelt. U klikt dan op de knop bestellen en vult ten slotte uw adresgegevens en gewenste plaatsingsdatum in en betaal via iDEAL. Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van onze planning waarbij rekening wordt gehouden met uw gewenste plaatsingsdatum. Na levering kunt u de afvalcontainer vol laden met afval en mag hierbij 30 centimeter boven de rand laden. Als de afvalcontainer vol is kunt u dat telefonisch of per e-mail de opdracht geven om de afvalcontainer te laten afvoeren of wisselen voor een lege container.

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u ons altijd even bellen via het telefoonnummer +31 342 406412 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00). Mailen kan ook. We zijn altijd goed bereikbaar via ons contactformulier of per e-mail containers@vink.nl. Uw mail wordt altijd snel beantwoord.

U kunt ook zelf uw afval brengen naar ons sorteerterrein van Afvalverwerking Vink b.v. aan de Wencopperweg 33 te Barneveld. Bekijk hiervoor deze pagina.

Transportbedrijf H. Vink en Zonen b.v. is een onderdeel van Vink Holding b.v. in Barneveld.

Bent u op zoek naar container verhuur in Harderwijk? Dan bent u bij Vink aan het juiste adres!

Contactformulier

Projectontwikkeling