Vink logo

Werken bij Vink

Altijd in beweging

Aan de slag

Of je nu het liefst met je handen werkt, of achter de computer zit; we hebben volop werk bij Vink. Dus laat ons maar weten wat jij wilt doen. 

Stap je in bij Vink? Dan weet je zeker dat je vooruit kunt. Want doordat we zo veelzijdig zijn, kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen binnen de verschillende takken van ons bedrijf. Ook een combinatie van leren en werken is mogelijk bij Vink.

Volop ontwikkelen

Bij ons kun je je volop ontwikkelen in elke fase van je loopbaan. Bekijk snel onze vacatures op vmbo-, mbo- en hbo-niveau.

  • Uitdagend werk voor grote opdrachtgevers
  • Mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel kansen om je zelf te ontwikkelen
  • Goede werksfeer, leuke collega's
  • Een vast dienstverband als je je werk goed doet

Je maakt het bij Vink

Werken bij Vink. Dat doet er toe! Als rechterhand van projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheidsinstellingen en nog veel meer opdrachtgevers werken wij aan het Nederland van de toekomst. Horizontaal- of verticaal transport, afvalverwerking, productie van betonmortel of aanvoeren van grondstoffen voor bouwers? Vink doet het allemaal.

Werken en leren

Leer jij het liefst lekker in de praktijk? Dan ben je van harte welkom bij Vink. We hebben zijn een erkend leerbedrijf; bij ons leer je de kneepjes van het vak van ervaren vakmensen.

werkenbijvink.nl

Medewerker
Eibert Dokter
HR-medewerker
+31 342 406425