Hoge kwaliteit betonmortel

Betonmortel nodig? De gecertificeerde betoncentrale van Vink in Barneveld levert hoge kwaliteit beton aan particulieren, aannemers, projectontwikkelaars, wegenbouwers en andere opdrachtgevers. Van een paar kuub voor de fundering van een schuurtje tot betonmortel voor een volledige bouwput.

Ruime keuze in samenstellingen en betonproducten
Welk betonmengsel u nodig heeft, hangt af van waarvoor u het beton gebruikt. En hoe u het verwerkt. Onze betontechnoloog adviseert u graag over de juiste samenstelling. Naast ‘gewone’ betonmortel kan Vink u ook voorzien van hoge sterkte beton, vloeistofdicht beton, gekleurd beton of prefab beton (vi-blokken). Al onze betonproducten zijn uiteraard voorzien van het KOMO-keurmerk.

Snelle levering, deskundig advies en een constante betonkwaliteit

Snelle levering, flexibele transportplanning
Voor we de betonmortel leveren, spreekt onze planner de levering nauwkeurig met u door. Hoeveel m3 betonmortel heeft u per uur nodig? Gaan we storten met een stortgoot of kubel? En kunnen onze betonwagens op de gewenste plek komen om te storten? Zo voorkomen we verrassingen op de bouwplaats. Vink voert het betontransport uit met eigen betonmixers. Door onze reservecapaciteit kunnen we altijd snel een levering in planning. Tijdens uw levering staan onze betontechnoloog en molenbaas stand-by. Als het nodig is kunnen we dus snel aanpassingen aan uw betonmengsel doen.

 

Waarom betonmortel van Vink:

Meer weten over betonmortel van Vink?

Projectontwikkeling