Home > Afvalverwerking > Nieuwe weeglocatie

Afvalverwerking

Nieuwe weeglocatie

Vanaf maandag 18 juli 2016 gaat de nieuwe weeglocatie van Afvalverwerking Vink b.v. open. Deze nieuwe weeglocatie is voorzien van de nieuwste technologie zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Route-aanwijzingen

De nieuwe weeglocatie is gevestigd nabij de hoofdingang van Afvalverwerking Vink b.v. De hoofdingang is gelegen bij de rotonde van de kruising Wencopperweg-Hanzeweg) aan de Wencopperweg 33 te Barneveld.

Instructies

Volg op het terrein van Afvalverwerking Vink b.v. altijd de instructies van de instructieborden en instructies van de weegmeester op. Deze instructies kunt u ook downloaden onderaan deze pagina.

Nieuw acceptatiereglement

In verband met bovengenoemde wijzigingen is er een nieuw acceptatiereglement opgesteld. Dit reglement vervangt alle voorgaande versies. U kunt dit acceptatiereglement downloaden onderaan deze pagina.

Huisregels

Houdt u aan de huisregels die gelden binnen onze inrichting. Wij willen ons terrein graag schoon houden, dus afval wat bij het afzeilen vrij komt dient in de beschikbare containers te worden gedeponeerd!

Vragen?

Heb u nog vragen:

  • Download de beschikbare informatie hieronder.
  • Neem contact op met afvalstroommanagement van Afvalverwerking Vink b.v. via afval@vink.nl of telefoonnummer +31 (0) 342 406 413.

Downloads