Afvalverwerking/op- en overslag

Raymond Giesen

Raymond Giesen
Bedrijfsleider Afvalverwerking

T   0342 406 406
E   r.giesen@vink.nl

 

Op- en overslag van afval voor bedrijven en overheden

Gemeenten, overheden, afvalinzamelaars en bedrijven weten Vink Afvalverwerking te vinden voor de op- en overslag van verschillende soorten afval. Heeft u zelf maar een beperkte capaciteit voor de tussenopslag van afval, dan bieden we u de mogelijkheid om dit bij ons in het depot te storten. Wij bulken het op en zorgen dat het via bulktransport richting eindbestemming gaat. Ook bieden we u de mogelijkheid om afvalstromen te accepteren, zodat Afvalverwerking Vink dit afval op haar recyclingterrein hoogwaardig kan verwerken tot nieuwe grondstof. 

Vink Afvalverwerking is een veelgevraagd partner voor bedrijven en afvalinzamelaars die (tijdelijk) ruimte nodig hebben voor hun afvalstromen

Uitstekend bereikbaar depot
Vink Afvalverwerking beschikt over een omvangrijk depot voor de opslag van groenafval, groente-, fruit- en tuinafval (gft), bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, papier en karton, schone folie en banden. Onze op- en overslag is via de A1 en A30 uitstekend te bereiken en bevindt zich in het midden van Nederland. Dat maakt Vink Afvalverwerking tot een veelgevraagd partner voor afvalinzamelaars en bedrijven die tijdelijke opslagruimte nodig hebben voor hun afvalstromen of zich willen ontdoen van hun afvalstoffen.

Moderne installaties
Ons bewerkingsterrein is goed bereikbaar en voorzien van moderne zeef- en breekinstallaties. Vink Afvalverwerking in Barneveld staat bekend om haar hoge servicegraad. Op ons eigen bewerkings op- en overslagterrein in Barneveld worden verschillende afvalstromen gescheiden, gesorteerd en waar nodig bewerkt. Deze zijn dan klaar voor hergebruik of worden verzameld en vervoerd naar eindverwerkers die ze op hun beurt verwerken als grondstof voor hun producten. Op ons bewerkingsterrein zijn moderne machines  zeef- en breekinstallaties opgesteld. Hiermee worden de verschillende afvalstromen op specificatie be- en verwerkt.

Waarom op- en overslag bij Afvalverwerking Vink

          Openingstijden:

          Locatie:

Meer weten over op- en overslag van Vink?

Projectontwikkeling