Home > Afvalverwerking > Groot in afvalverwerking

Afvalverwerking

Groot in afvalverwerking

Al decennia lang doet Vink aan afvalverwerking. Met een eigen verwerkingsinrichting en alle benodigde certificaten, heeft u de zekerheid dat er op de juiste wijze wordt omgegaan met inzamelen en verwerken van afvalstromen.

Voor een uitgebreide dienstverlening, op het gebied van bedrijfsafval kunt u bij Vink terecht. Hiervoor beschikken wij over vele soorten rolcontainers voor het separaat inzamelen van diverse stromen.

Lediging van de containers wordt naar uw wensen geregeld: op route of op afroep. Uiteraard voor concurrerende tarieven!

Naast de rolcontainers is een alternatief een esthetisch vriendelijke wijze van afvalinzameling  de semi-ondergrondse container. Veel gebruikt bij wooncomplexen, [zorg]instellingen, recreatieparken, horecabedrijven,[semi]overheid, etc. 

Vink kan dit traject geheel voor u verzorgen: van aanleg tot gebruiksklaar maken van semi-ondergrondse containers  en de periodieke ledigingen hiervan.

Wenst u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

Per telefoon 0342-406413 of per mail afval@vink.nl 

Social media

Trefwoorden

kunstgras recycling, bodemonderzoek, milieukundige begeleiding, partijkeuring grond, vloeistofdichte voorzieningen, betonmortel, viblokken, afvalverwerking, containerverhuur, inzameling bedrijfsafval, elektrotechniek, recycling, natuursteen, transport, adviesbureau, tankinstallaties, sloop, aannemingsmaatschappij

Calamiteiten

Assistentie bij brand en milieuzaken:
T +31 (0)6 27088880
Bij geen gehoor:
T +31 (0)6 27088887 of
T +31 (0)6 53869311