Home > Aannemingsmaatschappij > Afgeronde Projecten > Renovatie Sijhoff City Den Haag

Aannemingsmaatschappij

Renovatie Sijthoff City te Den Haag

 

Locatie                          Sijthoff City Den Haag
Opdrachtgever Credit Suisse AM / JP van Eesteren
Architect V8 Architecten
Werkvorm Onderhands
Status In uitvoering

 

Credit Suisse is gestart met de herpositionering en herontwikkeling van het gebouw Sijthoff City in Den Haag. Het gebouw ligt aan de Grote Marktstraat, de Wagenstraat en de Achterraamstraat in het drukst bezochte winkelgebied van Den Haag. 

Het bestaande gebouw van circa 13.000 m² bvo bestaande uit een winkellaag met hierboven 6 kantorenlagen, wordt volledig en duurzaam gerenoveerd. Wij zullen onder andere inpandig renovatie sloopwerk uitvoeren zoals het compleet verwijderen van 3200 m2 vloervelden en het  verwijderen van 5100 m2 gevelelementen. Na de renovatie heeft het gebouw twee winkellagen met in totaal circa 4750 m² vvo. Hierboven wordt circa 6300 m² vvo moderne kantoorruimte in efficiënte compartimentering gerealiseerd.

Het nieuwe Sijthoff City heeft een nieuwe en volledig eigen identiteit met een hoge transparante winkelplint, een bijzondere gevelafwerking en details die verwijzen naar de traditionele architectuur in de omgeving en het symbool van de stad Den Haag: de ooievaar.

Deze herontwikkeling past uitstekend in de ambitie van de gemeente Den Haag om uit te groeien tot de beste winkelstad van Nederland. De gemeente zelf investeert de komende jaren in de complete herinrichting van de Grote Marktstraat met als resultaat een winkelstraat met internationale allure die zich onderscheidt binnen het kernwinkelgebied door de zichtbare aanwezigheid van grote internationale winkelformules.

Verwachte oplevering: eind 2014

 

terug naar Projecten 

Social media

Trefwoorden

kunstgras recycling, bodemonderzoek, milieukundige begeleiding, partijkeuring grond, vloeistofdichte voorzieningen, betonmortel, viblokken, afvalverwerking, containerverhuur, inzameling bedrijfsafval, elektrotechniek, recycling, natuursteen, transport, adviesbureau, tankinstallaties, sloop, aannemingsmaatschappij

Calamiteiten

Assistentie bij brand en milieuzaken:
T +31 (0)6 27088880
Bij geen gehoor:
T +31 (0)6 27088887 of
T +31 (0)6 53869311